Belangrijke documenten

Tussenkomsten ziekenfondsen

De Vlaamse ziekenfondsen voorzien een tussenkomst voor het inschrijvingsgeld bij een sportclub. Afhankelijk van het ziekenfonds loopt dit bedrag op tot €40 per lid per jaar.

Elk lid (of de ouder) is verantwoordelijk voor het aanvragen van deze tussenkomst.
Hieronder vindt je de terugbetalingsformulieren van de verschillende ziekenfondsen.
Vul alle gegevens op het document in en vergeet zeker niet je ploeg te vermelden op het formulier.
Steek het in de brievenbus in Hal 1 (Sporthal Zolder) of bezorg het aan je coach en we bezorgen je het ondertekend terug.

Tussenkomsten gemeente Heusden-Zolder in het lidgeld

DE GEMEENTE : FONDS SPORT, SPEL EN CULTUUR voor alle kinderen van 6 tot 12 jaar

Is je kind tussen 6 en 12 jaar ? En heb je een OMNIO-statuut, krijg je hulp van het OCMW of heb je het financieel moeilijk (volgens de criteria van Kind en gezin) dan kom je in aanmerking voor deze tussenkomst. Je kan dan het lidgeld voor 100% terugvorderen van een jeugd-, sport en cultuurvereniging uit de gemeente Heusden-Zolder. De tussenkomst is een maximumbedrag van 200 euro per werkjaar per kind.

Je moet zelf niets vooraf betalen. De tussenkomst wordt aangevraagd door je club of vereniging via een online formulier op de website van onze gemeente. Gebruik je liever een papieren versie, die kan je downloaden. Het lidgeld voor jouw kind zal éénmalig op de rekening van de club/vereniging gestort worden.

Meer informatie op http://aap.heusden-zolder.be/content/detail/8/alle-mogelijke-tussenkomsten-in-het-lidgeld

Reglementen