Protocol Covid-19 KBBC Zolder VZW
Maatregelen om veilig te sporten (Versie 3.1 d.d. 2 oktober 2020)
Richtlijnen cafetaria
Disclaimer: Dit protocol werd opgesteld op basis van de kennis waarover we op het moment van publicatie beschikken en gebaseerd op de federale, Vlaamse, gemeentelijke en federatie maatregelen en richtlijnen ter zake.
Als club hechten we veel belang aan het naleven van de hierna beschreven maatregelen, in het belang van de gezondheid van iedereen. Afwijkingen en eigen interpretaties van de maatregelen kunnen niet toegestaan worden. We vragen dan ook iedereen om deze maatregelen strikt na te leven.
Cafetaria
Hier gelden de horeca regels.
- Kort samengevat:
- 1 bubbel per tafel.
- Blijf aan tafel zitten.
- Rechtstaan, aan de toog zitten of staan is niet toegestaan.
- Je moet een mondmasker dragen als je je verplaatst. Het is verplicht.
- Zit je aan een tafel? Dan is een mondmasker niet nodig.
- Je geeft je contactinfo door bij aankomst.
- Hygiëne maatregelen:
- Tafels & stoelen ontsmet wanneer de gasten het cafetaria verlaten.
- Bierviltjes worden niet herbruikt.
- Handen worden door de medewerkers regelmatig ontsmet/gewassen.
- Medewerkers dragen altijd een mondmasker.
- Alle dranken worden in glazen geschonken.
- Glazen/tassen worden altijd met de onderkant vastnemen.
- Glazen worden voorgespoeld bij gebruik.
- Vuile glazen en tassen gaan altijd in de vaatwasser.

Corona coördinator KBBC Zolder : Peter Iven (0476/927483 / corona@kbbczolder.be)
Clubdokter : Lisa Weyens (011/42.06.09)
#SamenSterk #StaySafe #blijfsporten #volgderegels