Protocol Covid-19 KBBC Zolder VZW

Maatregelen om veilig te sporten (Versie 3.2 d.d. 13 oktober 2020)

Richtlijnen voor thuiswedstrijden KBBC Zolder VZW

Disclaimer: Dit protocol werd opgesteld op basis van de kennis waarover we op het moment van publicatie beschikken en gebaseerd op de federale, Vlaamse, gemeentelijke en federatie maatregelen en richtlijnen ter zake.

Dit protocol is geldig voor alle thuiswedstrijden van KBBC Zolder.
Zowel onze eigen teams, als de bezoekende teams worden geacht dit protocol strikt na te leven in het belang van ieders gezondheid.
We begrijpen dat er verschillende opinies bestaan omtrent Covid-19 maatregelen, … . Onafgezien van ieders persoonlijke opinie, vragen we het nodige respect en sereniteit aan de dag te leggen bij het bijwonen van wedstrijden. We hebben alle begrip dat sommige elementen in dit protocol voor moeilijke en emotionele situaties kunnen zorgen. We vragen iedereen om, in het belang van onze sport en gezondheid, gezond verstand aan de dag te leggen, hoe moeilijk dat soms ook is. Daarnaast sporen we iedereen aan om op een beleefde manier personen die dit protocol niet naleven hierop te wijzen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat we hier op een gedegen manier mee omgaan.

Wedstrijden.

Algemeen

Circulatieplan

Registratie

Kleedkamers

Richtlijnen voor spelers

Richtlijnen voor coaches

Tafelofficials

Toeschouwers

Contactinformatie

Corona coördinator KBBC Zolder : Peter Iven (0476/927483 / corona@kbbczolder.be)
Clubdokter : Lisa Weyens (011/42.06.09)

#SamenSterk #StaySafe #blijfsporten #volgderegels