Update Covid-19 - KBBC Zolder

Ingevolge maatregelen inzake de bestrijding van van het covid-19 virus, werd de basketbal competitie, net als andere sportcompetities stop gezet. Als club kan KBBC Zolder niet anders dan constructief meewerken aan de noodzakelijke maatregelen. De gezondheid van spelers, supporters en onze dorpsgemeenschap krijgt absolute voorrang.

Voor onze club betekent het vervroegde seizoenseinde niet alleen een sportieve domper, maar werden ook evenementen die geld in het laatje brachten afgelast (Schlagerfestival, I love the 90's, ...). Zo kon onze zeer gewaardeerde eetdag niet doorgaan. De meeste eetkaarten werden reeds terugbetaald.

Dit neemt niet weg dat we momenteel al volop het komende seizoen voorbereiden, ervan uitgaande dat het leven binnen afzienbare tijd terug zijn normale gangetje zal gaan. In het najaar kunnen we hopelijk de 65ste verjaardag van de club vieren.

Intussen wenst het bestuur van KBBC Zolder uzelf en de dierbaren in uw omgeving, goede moed toe en vrij van ziekte.

Blijf bewegen: met een basketbal binnen is dat wellicht wat moeilijk, maar buiten tegen de muur kan ook …. zo niet, wandelen is ook plezant. https://sporza.be/nl/categorie/blijf-sporten/

We houden jullie verder op de hoogte.

Het bestuur.

#SamenSterk #blijfinuwkot