Covid-19 - Nieuws - update 13/01/2021

Update 13/1/2021

Na evaluatie van de huidige situatie en rekening houdend met vele elementen, heeft het bestuur van KBBC zolder beslist om de huidige stop van alle activiteiten te verlengen tot einde februari 2021.

Basketbal Vlaanderen besliste eerder deze week om de competitie voor seniors en jeugd vanaf U14 in het huidige seizoen ā€˜20-ā€™21 niet meer te hervatten.

Er bestaat een uitzonderingsregel voor U8-U12, welke toelaat om te trainen en te spelen. Na overleg met onze technisch staf en externe adviseurs, hebben we beslist om ook de U8-U12 activiteiten voorlopig niet op te starten.

We hebben het grootste respect voor alle leden, ouders, coaches en vrijwilligers en zijn van mening dat in deze pandemie ieders gezondheid voorop staat.

De volgende evaluatie is voorzien voor 9 februari. Ondertussen updaten we onze plannen voor de rest van dit seizoen en ook het volgende seizoen en houden jullie verder op de hoogte.

Als bestuur evalueren we tevens tegen het einde van het seizoen, hoe we omgaan met de verminderde trainings- en speelmogelijkheden van het huidige seizoen.

Laten we ons met zā€™n allen zo goed mogelijk aan de huidige maatregelen houden in de hoop dat we binnen afzienbare tijd terug kunnen opstarten.

KBBC Zolder

#SamenSterk #StaySafe #volgderegels #1ploegvan11miljoen