Online infomomenten seizoen 2021-2022

2020 was een moeilijk jaar voor iedereen. Maar voor binnensporten, zoals basketbal, was het een waar horrorjaar. Het seizoen 20-21 ging met uitzondering van september en een beetje oktober volledig verloren. We konden er weinig aan doen maar moesten erdoor.
Hopelijk ben jezelf en je familie gespaard gebleven van het ergste.
Er gloort wel wat perspectief aan de horizon. Wellicht kan het basketbal seizoen 21-22 doorgaan. Zoals het er nu naar uit ziet kan de competitie half september van start gaan.
We hebben mekaar de laatste maanden niet kunnen ontmoeten op training of wedstrijd, nog minder voor een gezellige babbel in de cafetaria. Maar we zijn wellicht ook wel wat gewoon geraakt aan communicatie via het internet.
We nodigen u daarom ook uit om deel te nemen aan een videosessie ter voorbereiding van het nieuwe seizoen.

De sessies gaan door op dinsdag 1 juni, woensdag 2 juni en donderdag 3 juni tussen, 20u00 en 21u00. Gelieve een sessie te kiezen.

Agenda:
– Voorbereiding seizoen 2021-2022
– Lidgeld
– Clubwerking

Schrijf in voor een van deze sessies, door een mail te sturen naar info@kbbczolder.be, met vermelding van de gewenste dag.

Je ontvangt dan, voor aanvang van de vergadering, van ons een email met de gegevens om aan deze videobespreking deel te nemen.

Met vriendelijke groeten

KBBC Zolder